Translation status

Strings985
99.6% Translate
Words5492
99.8%
Approved
Good
Failing checks
Needs editing

Other components

Project Translated Words Review Checks Suggestions Comments
matrix-android-sdk
100.0% 100.0% 0.0% 0.0% 0.0% 0.0% Translate
Approved
Good
Failing checks
Needs editing

Project Information

Project website https://riot.im/
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Suggestions to improve translation can be made.
  • Any authenticated user can contribute.
  • The translation is using monolingual files.
  • The translation base language can not be edited.
Translation license Apache 2.0
Repository https://github.com/vector-im/riot-android.git
Repository branch develop a62c039, 9 days ago
File maskvector/src/main/res/values-*/strings.xml
Monolingual base language filevector/src/main/res/values/strings.xml
Translation file vector/src/main/res/values-sq/strings.xml
When User Action Detail Object
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Android/Riot Android - Albanian
BESNIKKufizimet për në prapaskenë janë të aktivizuara për Riot-in.
Puna që aplikacioni rreket të bëjë do të kufizohet në mënyrë agresive, teksa gjendet në prapaskenë, dhe kjo mund të prekë njoftimet.
%1$s
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Android/Riot Android - Albanian
BESNIKQë të prodhohen kyçe fshehtëzimi skaj-më-skaj për këtë pajisje, lypset të ribëni hyrjen dhe të parashtroni kyçin publik te shërbyesi juaj Home. K
jo duhet vetëm një herë.
Na ndjeni për belanë.
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Android/Riot Android - Albanian
Adresë e re (p.sh., #foo:matrix.org)
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Android/Riot Android - Albanian
BESNIKKufizimet për në prapaskenë janë të aktivizuara për Riot-in.
Puna që aplikacioni rreket të bëjë do të kufizohet në mënyrë agresive, teksa gjendet në prapaskenë, dhe kjo mund të prekë njoftimet. %1$s
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Android/Riot Android - Albanian
Shërbimi s’do të niset kur të riniset pajisja, s’do të merrni njoftime derisa Riot-i të jetë hapur një herë.
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Android/Riot Android - Albanian
BESNIKQë të prodhohen kyçe fshehtëzimi skaj-më-skaj për këtë pajisje, lypset të ribëni hyrjen dhe të parashtroni kyçin publik te shërbyesi juaj Home. Kjo duhet vetëm një herë.
Na ndjeni për belanë.
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Android/Riot Android - Albanian
Shtoni te llogaria juaj një adresë email dhe/ose një numër telefoni, për t’u dhënë mundësinë përdoruesve t’ju zbulojnë.

Adresa email do t’ju lejojë edhe të ricaktoni fjalëkalimin tuaj.
4 days ago Besnik Bleta Translation changed Riot Android/Riot Android - Albanian
Kyçi juaj i rikthimeve është një lloj rrjeti sigurie - mund ta përdorni për të rifituar hyrje te mesazhet tuaj të fshehtëzuar, nëse harroni frazëkalimin tuaj.
Mbajeni kyçin tuaj të rikthimeve diku shumë të sigurt, bie fjala, nën një përgjegjës fjalëkalimesh (ose në një kasafortë).
4 days ago Besnik Bleta Translation changed Riot Android/Riot Android - Albanian
Thirrje konference që po zhvillohet.
Merrni pjesë me %1$s ose %2$s.
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Android/Riot Android - Albanian
Riot-i pikasi një formësim shërbyesi të përshtatur për përkatësinë tuaj userId "%s":
%s
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words
Total 985 5492
Translated 99.6% 982 5484
Review 0.0% 0
Failing check 0.0% 0

Last activity

Last change March 18, 2019, 4:16 p.m.
Last author Besnik Bleta

Activity in last 30 days

Activity in last year