View contributor agreement Contribution to this translation requires you to agree with a contributor agreement.

Project Information

Project website https://riot.im/
Instructions for translators https://github.com/vector-im/riot-web/blob/master/docs/translating.md
Translation process
  • Translations can be made directly.
  • Suggestions to improve translation can be made.
  • Any authenticated user can contribute.
  • The translation is using monolingual files.
  • The translation base language can not be edited.
Translation license Apache 2.0
Contributor agreement View
Repository https://github.com/matrix-org/matrix-react-sdk.git
Repository branch develop d4b05a5, 6 days ago
File masksrc/i18n/strings/*.json
Monolingual base language filesrc/i18n/strings/en_EN.json
Translation file src/i18n/strings/sq.json
When User Action Detail Object
5 hours ago Besnik Bleta Translation changed Riot Web/matrix-react-sdk - Albanian
Gabimr: Problem komunikimi me shërbyesin e dhënë Home.
3 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Web/matrix-react-sdk - Albanian
Janë pikasur të dhëna nga një version i dikurshëm i Riot-it. Kjo do të bëjë që kriptografia skaj-më-skaj te versioni i dikurshëm të mos punojë si duhet. Mesazhet e fshehtëzuar skaj-më-skaj tani së fundi teksa përdorej versioni i dikurshëm mund të mos jenë të shfshehtëzueshëm në këtë version. Kjo mund bëjë edhe që mesazhet e shkëmbyera me këtë version të dështojnë. Nëse ju dalin probleme, bëni daljen dhe rihyni në llogari. Që të ruhet historiku i mesazheve, eksportoni dhe ri-importoni kyçet tuaj.
3 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Web/matrix-react-sdk - Albanian
S’arrihet të gjenden profile për ID-të Matrix të treguara më poshtë - do të donit të ftohet, sido qoftë?
3 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Web/matrix-react-sdk - Albanian
I pashfshehtëzueshëm
3 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Web/matrix-react-sdk - Albanian
Njoftoni gjithëkënd
3 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Web/matrix-react-sdk - Albanian
Po kopjeruhen kyçet për %(sessionsRemaining)s keys
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Web/matrix-react-sdk - Albanian
Jepni vendndodhjen e shërbyesit tuaj (Home) Modular. Mund të përdorë emrin e përkatësisë tuaj ose të jetë një nënpërkatësi e <a>modular.im</a>.
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Web/matrix-react-sdk - Albanian
Riot-i s’ka leje t’ju dërgojë njoftime - Ju lutemi, kontrolloni rregullimet e shfletuesit tuajPlease wait whilst we resynchronise with the server
4 days ago Besnik Bleta New translation Riot Web/matrix-react-sdk - Albanian
Shkallë pushteti
4 days ago Besnik Bleta Translation uploaded Riot Web/matrix-react-sdk - Albanian
Nëse keni harruar frazëkalimin tuaj të rikthimeve, mund të <button2>rregulloni mundësi të reja rikthimesh</button2>
Browse all translation changes

Customize download

Statistics

Percent Strings Words
Total 1559 9168
Translated 99.6% 1554 9161
Review 0.0% 0
Failing check 0.1% 2

Last activity

Last change March 18, 2019, 9:15 p.m.
Last author Besnik Bleta

Activity in last 30 days

Activity in last year